Раді повідомити про те, що Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей “Сонячні діти Херсонщини” ініціює проведення конкурсу “Кращі інклюзивні практики України — 2020”.

 

Основна ціль конкурсу - популяризація досягнень у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчудження, а також ініціація соціальних майданчиків для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

 

3 січня 2020 року розпочато реєстрацію заявок учасників конкурсу, прощо оголошено на сторінці “Кращі інклюзивні практики України” у соціальній мережі Фейсбук

https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv/ 

 

 

Оцінювати проекти будуть компетентні громадяни, які мають відношення до сфери освіти, культури, спорту, мистецтва, фотографії тощо. Результати Конкурсу будуть оголошені під час фестивалю кращих інклюзивних практик “Україна без кордонів”, який відбудеться в серпні поточного року. На фестиваль будуть запрошені переможці та найяскравіші учасники Конкурсу для презентації своїх практик і вручення нагород.